Spar penge – udskift dine dobbelte altandøre

30 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Er der mere end bare en smule fodkoldt om vinteren, og synes du, der blæser en en halv pelikan indendørs, er det en god ide at undersøge om dine døre, herunder dine dobbelte altandøre trænger til at blive udskiftet. Der kan være mange penge at spare på ens varmeregning ved at få udskiftet ens døre til nogle der isolerer bedre. Jo bedre din bolig er isoleret, jo færre penge skal du bruge på at varme den op. Du kan se flere eksempler på altandøre på klarfönster.se. 

Du skal dog være opmærksom på at jo bedre din bolig er isoleret, jo svære er det for luften selv at blive udskiftet. Derfor skal du sørge for grundig udluftning. Mindst to gange dagligt i 5-10. min. Husk også at dine døre til badeværelset og soveværelset skal være åbne.

Dubbel altandörr

Udnyt din tømrers viden og erfaring

Skal du have udskiftet dine altandøre, er det en god ide at rådføre dig med din tømrer. Både i forbindelse med opmåling, som du skal være sikker på er korrekt, da du ikke kan få byttet dine døre, hvis målene er forkerte. Men også i forbindelse med hvilken type døre du skal vælge eller om du med fordel kan få skåret ud i din mur, så du kan få dobbelte altandøre.

Skal du have flere døre på en gang, bør du overveje om du skal have den samme låsecylinder i dem alle. Ved at have det, kan du nøjes med at have en nøgle, som passer til samtlige døre. 

Hvis du har en stor altan, kan du overveje om du skal få dine altandøre til at vende ud af. Det har den fordel at du bedre kan udnytte pladen inden i din stue, eller hvor du nu har adgangen til din altan. Mange har også adgang via deres soveværelse.

Flere Nyheder

24 august 2015

A-kassens ydelser