Nogle ting af tjekke efter og kontrollere med din VW Polo

30 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
Nogle ting af tjekke efter og kontrollere med din VW Polo

Det er skønt at eje en VW Polo, hvilket du måske ved, hvis du har ejet en før, og måske overvejer du at gøre det igen, men budgettet er ikke lige til det med en fra ny af, og du har ikke i sinde overhovedet at overveje muligheden i at lease sådan en bil.

Du vil have din helt egen bil, også selvom den så skal være brugt, den der VW Polo.

Så er det heldigt, at brugte biler ikke behøver hver gang at være et udtjent vrag af en kasse, man skal bruge mindst lige så mange penge på at sætte i stand, eller man kun har denne ene mulighed for at få sig sådan en bil.

Tjek bare linket her, hvor nogle brugte VW Poloer kan se helt nye ud, der er gode tilbud at vælge blandt, og så er der ofte mere end bare en enkelt at vælge mellem: https://www.biltorvet.dk/bil/vw/polo

Så kan du næsten narre flere folk selv tæt på om, at man tror, der er tale om en splinterny VW Polo, men selv hvis den ikke er ny, så er der jo intet galt i, at den er brugt.

Brugt er jo bare lig med patina og personlighed. Lidt ligesom når man køber nye sko, og de lige skal gås til lidt først, før de passer helt perfekt.

Men selvom du har været heldig at anskaffe dig en lækker VW Polo, hvor du ikke skal hen at reparere den fra start eller noget restaurere den, så er der jo ting, som du løbende skal holde øje med, så du ved, at den er lovlig at køre og for den sags skyld KAN køre.

Dette gælder både, at der er brændstof på bilen, medmindre den skal lades op med strøm, at dækmønsteret ikke er slidt for langt ned, at du har frit udsyn gennem ruderne, at der er de nødvendige væsker på bilen – og at den ofte bliver vasket.

Flere Nyheder

24 august 2015

A-kassens ydelser