Lad din lokale maler i Hillerød forstå malerarbejdet

02 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er der efterhånden gået nogle år siden du sidst fik sat din bolig flot i stand? Så har du sikkert lagt mærke til at malingen på væggene i stuer og værelser er begyndt at falme.

Samtidig vil du kunne iagttage at det hvide i loftet med tiden gulnes. Og det indvendige træværk, for eksempel døre, vinduesrammer og skabslåger, vil begynde at fremstå skrammede og ridsede i overfladen.

Hvis du ønsker at rette op på dette forfald er det en god idé at få fat på en dygtig, professionel maler. Med en faglært maler på opgaven kan du være sikker på at denne bliver løst til UG med kryds og slange. Og du vil ikke selv skulle røre en finger i forbindelse med det hårde og tidskrævende malerarbejde.

Hvorfor ikke bare selv sætte boligen i stand?

Måske har du overvejet selv at gå i gang med at male boligen fra kælder til kvist. Men her skal du tænke på at malerarbejde faktisk er temmelig omfattende – i hvert fald hvis det skal udføres ordentligt, med et smukt resultat som kan holde i mange år.

image

Først og fremmest kræver indvendig maling af boligen at du sætter mange dage af til forberedende øvelser, således t malingen kommer til at binde og dække optimalt. Samtidig er det langt fra gratis selv at forestå maling af vægge, lofter og indvendigt træværk. Du skal ud og købe stort ind. Og lægger man udgifterne til maler udstyr og materialer oven i dit forventede tidsforbrug vil det med sikkerhed vise sig at besparelsen ikke er særligt stor.

Find din lokale maler i Hillerød

I stedet bør du alliere dig med en dygtig lokal maler eller et ditto malerfirma. Her kan du med stor fordel benytte Malerkanonen – klik ind på hjemmesiden malerhilleroed.dk og læs mere om Malerkanonen i Hillerød.

Flere Nyheder

24 august 2015

A-kassens ydelser