Hyr en billig og erfaren boligadvokat til rådgivning ved huskøb

20 januar 2018 admin
Hyr en billig og erfaren boligadvokat til rådgivning ved huskøb

Har I endelig fundet jeres drømmehus, så er I sikkert utålmodige efter at få sat jeres underskrift på købsaftalen, så I kan få nøglerne udleveret og flytte ind. Men før I underskriver noget som helst, er det en rigtig god idé at få en professionel og erfaren boligadvokat til at læse og godkende samtlige dokumenter, så I ikke på et senere tidspunkt fortryder jeres huskøb, fordi der var ting i dokumenterne, som I overså. En boligadvokat kan give jer den nødvendige køberrådgivning, som betyder, at I kan træffe en beslutning om boligkøb på et kvalificeret grundlag. En ejendomsmægler er sælgers mand, og I kan derfor ikke regne med, at I får de oplysninger eller den juridiske hjælp, I har brug for. Men en boligadvokat er 100 % på jeres side, hvilket giver jer en tryg bolighandel.

Boligpakker til faste lave priser

I tænker muligvis, at en boligadvokat er dyr, og sådan er det også i nogle tilfælde, men hvis I søger efter en boligadvokat online, så kan I eksempelvis sammenligne priser, og I kan også vælge en boligadvokat med faste priser, så der ikke kommer nogen ubehagelige overraskelser. Hos eBoligadvokat på Frederiksberg er de specialister i køberrådgivning, og her kan I få kvalificeret og grundig rådgivning til faste lave priser. I kan vælge mellem forskellige boligpakker, alt efter om det er hus, sommerhus, projektbolig, ejer- eller andelslejlighed, som I ønsker at købe. Priserne er yderst favorable, og hvis I f.eks. vælger en boligpakke til huskøb, så koster den 6.250 kr. inklusiv moms.

En uforpligtende og gratis samtale

Hvis I har behov for en uforpligtende samtale, før I beslutter jer for at vælge eBoligadvokat, så kan I få det helt gratis. Samtalen kan bookes på hjemmesiden, og den foregår enten telefonisk eller på eBoligadvokats kontor på Frederiksberg. I finder meget mere information om priser her https://eboligadvokat.dk/boligadvokat-priser/, så I kan se præcis, hvor meget I får for pengene.

Flere Nyheder

24 august 2015

A-kassens ydelser