Fræk og pirrende pigesex med en lækker strapon

03 juli 2018 Astrid Pedersen
Fræk og pirrende pigesex med en lækker strapon

Vil du og din sexpartner have lidt mere gang i det erotiske spil, er det en mulighed at invitere en eller flere med på legen. Hvis man som par er enige om at tage skridtet fuldt ud, og lade en veninde eller ven slutte sig til jer i soveværelset (eller hvor I nu end udfolder jer seksuelt), åbnes der op for uanede muligheder hvad angår rollespil, leg og pirrende variationer over temaet sex og samvær.

Girl on girl action – frækkest med strapon

Hvis I vælger en model, hvor der er to piger til stede i rummet, er det oplagt at lade de to piger lege med hinanden uden indgriben fra mændenes side. Girl on girl action er traditionelt et af de mest populære temaer inden for porno, og de fleste mænd må indrømme, at de tænder på tanken og at se deres kvinde sammen med en anden kvinde.

Vil man give legen ekstra kant, kan man introducere en god strapon. Med en strapon er det muligt for en kvinde at penetrere en anden kvinde, ganske som en mand ville gøre det Dette rollespil kan være utroligt ophidsende at se på – og deltage i.

En strapon består af et bælte – for det meste fremstillet i blødt stof eller læder, som kvinden ifører sig rundt om hofterne. Midt på bæltet sidder et hul – og heri monteres en strapon dildo. Det er muligt selv af vælge, hvilken type, størrelse og udformning, denne dildo skal have, om den for eksempel skal kunne dobbelt penetrere, eller om der skal være en elektrisk vibrator indbygget.

Strapon dildoer og vibratorer af høj kvalitet er fremstillet af materialer, som føles ægte og naturtro, og som ikke indeholder farlige kemikalier, som kan medføre allergi eller andre reaktioner. Du kan finde et stort udvalg af strapons og tilhørende dildoer på belugi.dk

Flere Nyheder