En fordel i at købe rigeligt med maling til maling af huse indvendigt

22 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
image

I nogle tilfælde siger man, at man ikke skal købe mere, end man har brug for, og det er da også ganske korrekt.

For at undgå, at vi lever for meget i et forbrugersamfund, hvor vi bare bliver begejstrede over en god salgstale og køber noget, som vi bare smider væk igen, så er det nødvendigt, at vi besinder os og kalkulerer, hvor meget vi egentlig har brug for.

Det samme gælder i sådan en sammenhæng som med klimaet og madspild, for det kan svare sig at genbruge, og butikkerne er da også begyndt at sælge fødevarer, der er lige ved at udgå, fremfor at smide dem bort, som loven dikterer.

Det er meget praktisk for forbrugerne, der måske blot skal bruge noget en enkelt dag den dag og ikke senere, så man lige kan købe noget til den pågældende dag og ikke til længere ude i fremtiden.

Vi får derfor også at vide, at vi skal spise op, før vi øser mere mad op, og så er man samtidig med til at undgå madspil.

Der er dog i en enkelt sammenhæng, for det specielt kan svare sig at købe mere end rigeligt, ikke bare for at være på den sikre side, men også for at fremtidssikre sig.

Og det er ved maling af huse indvendigt, hvor man skal købe godt med maling til den opgave, om det så er store huse, der skal males, eller de små; og om man skal bruge en enkelt farve eller mange farver med maling.

For maling kan holde sig længe, og det er irriterende for det første at løbe tør for maling, mens man arbejder, men når man så står senere og har maling tilovers, så kan man stille det væk og gemme det til senere, når malingen på for eksempel væggene trænger til at blive malet op, og så har man allerede lidt maling stående, som man kan bruge.

Flere Nyheder

24 august 2015

A-kassens ydelser