Book din sommerferierejse til Ayia Napa nu

23 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Længes du efter smukke sandstrande, masser af sol og mulighed for at møde nye spændende mennesker? Så bør du overveje at holde din sommerferie i Ayia Napa på Cypern.

Hvorfor rejse til Ayia Napa?

Der er mange gode grunde til at vælge Ayia Napa som ferie destination. Er du til fest og farver er Ayia Napa et oplagt mål.

Ayia Napa betragtes som fest hovedstaden på Cypern, og er kendt for at tiltrække i tusindvis af festglade unge mennesker hvert eneste år. Byen er oversået med hoteller særligt tilrettet det yngre publikum samt barer, diskoteker og super lækre restauranter.

Hvis du ønsker sjov og socialt samvær med unge på din egen alder kan du med sikkerhed finde hvad du søger i Ayia Napa. Foruden de før nævnte faciliteter er der mulighed for at hygge på stranden, og eventuelt deltage i aktiviteter så som beach volley, scuba diving, snorkling, wind surfing og meget andet.

image

Du kan hurtigt få dagen til at gå på stranden i Ayia Napa uanset om du helst vil slænge dig på en solseng eller udfolde dig fysisk. Om aftenen kan du hænge ud med de andre unge på cafeer og restauranter. Og så kan du ellers feste natten lang under trygge og sikre forhold tæt på dit hotel.

Hvem arrangerer de bedste rejser til Ayia Napa?

Hvis du synes at en ferierejse til Ayia Napa lyder som en spændende mulighed for dig kan du med stor fordel vælge Uptours som din rejse arrangør. Uptours er et dansk rejsebureau med mange års erfaring inden for rejser til Ayia Napa, Magaluf og den berømte Sunny Beach i Bulgarien. Når du rejser med Uptours er du i trygge hænder fra start til slut.

Du kan læse mere om Uptours, og booke din sommerferie i Ayia Napa, via bureauets hjemmeside på Uptours.dk

Flere Nyheder

24 august 2015

A-kassens ydelser